00

days


00

hours


00

minutes


00

secondsDINSDAG 11 JUNI 2024

 

HET EVENT OP HET GEBIED VAN WETGEVING, HR-BELEID & LEIDERSCHAP


 

Vraag jezelf af

HOE FUTURE FIT IS JOUW

ORGANISATIE?

Een Future Fit organisatie is in staat om veranderende omstandigheden te implementeren en bij te blijven op de relevante zaken zoals wet -en regelgeving, trends, risicomanagement en continuïteit. 

Door bewuste strategische beslissingen pak je de verantwoording over de duurzaamheid van jouw organisatie. En wordt een concurrerende positie behouden.

Hoe behoud je die scherpe focus en navigeer je succesvol door deze uitdagingen?

Kan je antwoord geven op volgende vragen?

  • Heb je de juiste talenten en vaardigheden om succesvol te zijn in een digitale economie?
  • Zijn de processen en systemen in jouw bedrijf voldoende flexibel om snel te reageren op veranderingen in de markt? Vormen deze systemen een belemmering of dragen ze juist bij aan de benodigde aanpassingen?
  • Is in jouw organisatie alles compliant geregeld waardoor jouw verantwoording over financiële risico's (naheffingen) is geborgd? En controleer je dat ook? 
  • Welke kant beweegt de wetgeving op m.b.t. zzp, inhuur tijdelijke arbeidskrachten? Heb je voldoende kennis in huis over de wijzigende arbeidsvoorwaarden & bepalende trends? 

AAN BOD KOMT:


WTTA + ZZP +
RISICOLOOS INHUREN + DUURZAAMHEIDSVERPLICHTING + DATA SECURITY + LEIDERSCHAP+WETGEVING

EXTERNE INHUUR + REGELGEVING + INLENERSBELONING + ARBEIDSMARKTTRENDS + INHUURRISICO'S + NAHEFFINGEN + WETSWIJZIGINGEN + COACHEND LEIDERSCHAP + FUTUREFIT + WAADI